News‎ > ‎

12 March PIGATE meeting

posted Feb 18, 2016, 6:06 AM by NanKyu JALT   [ updated Mar 7, 2016, 5:19 AM ]
PIGATE, the grass-roots teacher training group, co-sponsored by NanKyu JALT, will be having their regular meeting on 12 March from 1:30 to 4:30 at Kumamoto Gakuen University, Building 1 English Lounge. 
1. 13:00 ~ 13:30 Preparation (30mins) 
2. 13:30 ~ 13:40 Opening remarks (10mins) 
3. 13:40 ~ 14:40 ETE (English Through English slot) by Mr. Kota Kuroki (Aso Chuo SHS Aso Seiho Building) "Reading Aloud Activities" 
4. 14:40 ~ 15:20 Kitemiran and Shitemiran + Break (40mins) 
5. 15:20 ~ 16:20 GAS(Grammar Awareness Series) by Ms. Tomomi Nishioka (Kikuchikita JHS)(60mins) 「EVERの活躍に追いつく(About "ever"」 
6. 16:20 ~ 16:30 Summary by Mr. Takaki (10mins) 
 7. 16:30 ~ 16:40 Annoucements & Closing Remarks(10mins)









This photo, “p for pig” is © 2009 Sarah Macmillan
and made available under a
Attribution-Noncommercial-Share Alike 2.0 license